Blog

AHA-SAVAS Hámlasztó kúra

Milyen bőrtípusra ajánlott a gyümölcssavas hámlasztás?

  • Száraz bőrnél megőrzi a nedvességet.
  • Idősödő bőrnél elősegíti a kollagén és elasztin képződését.
  • Olajos bőrnél normalizálja a faggyúmirigyek működését, és megújítja a bőrfelszínt.
  • Pigmentfoltos bőrnél a vitaminok és a gyümölcssavak csökkentik a melaninképzést.

Milyen hatásai vannak a gyümölcssavas hámlasztásnak?

  • A bőr simává, ragyogóvá válik.
  • A pórusok átmérője láthatóan csökken.
  • Az arcszín friss és üde lesz.
  • Az öregségi és a májfoltok elhalványodnak.
  • Eltűnnek az apró ráncok.
  • Az aknés bőr állapota észrevehetően javul.
  • A heges bőrfelület szebbé válik.

AHA SAVAS Hámlasztó kúra 2. 

AHA gyümölcssavas hámlasztás

A bőr 28 nap alatt újul meg. Ez idő alatt "kicserélődik", lezajlik a szaruképződés folyamata, regenerálódik a bőr. Ha valamilyen oknál fogva gátolt a szaruleválás, lassul a folyamata, elöregednek a sejtek, a bőr élettelen, fakó, ráncok jelennek meg rajta. Ezen segít a bőr felső elszarusodott hámrétegének eltávolítása, a peeling. 

A gyümölcssavak kíméletesen oldják a bőr felszínéről az elhalt sejteket, behatolnak a szaruréteg aljára, serkentik a sejtosztódást, elősegítve ezzel a bőr regenerálódását. Minden bőrtípus és korosztály számára ajánlott a gyümölcssavas hámlasztás.

A kezelések alatt felgyorsul a sejtképződés, a bőr készen áll a hatóanyagok maximális felszívására, halványulnak a kozmetikai hibák, enyhülnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok és az aknés bőrhegek. Már az első alkalommal nagyon látványos az eredmény, a bőr üde és kisimult lesz. A kezelések között otthoni ápolásra van szükség. 

AHA-Savas Hámlasztás árai

Minimum 6 alkalom kell a látványos eredményhez, igény esetén + 2 alkalommal meghosszabbítható a kúra. Utána az otthoni ápolásra kell fektetni a hangsúlyt. Az otthoni ápoló csomag megvásárlásával lehet jelentkezni a kezelésre, mivel egyik nincs a másik nélkül. :) Egymást kiegészítve lehet garantálni az eredményt. 

Az otthoni Aha-savas ápoló csomag tartalma

A vakítóan fehér növény a magas hegyek legismertebb havasi virága. Megbirkózik a szélsőséges időjárással, az alacsony légnyomással, a változó légnedvességgel, és védelmező metabolitok kiválasztásával képes megóvni magát a fény káros sugaraitól.

Erdélyi kutatók figyeltek fel a szájhagyomány szerint szerelmi varázserővel is bíró virág egészségre és szépségre kifejtett jótékony tulajdonságaira. Bőrgyógyászati vizsgálatokkal igazolták, hogy a havasi gyopár hatékonyan regenerálja és erősíti a bőr természetes védekezőképességét, aktív hatóanyagként megakadályozza a szabad gyökök hialuronsavra, kollagén- és elasztinrostokra gyakorolt romboló hatását.

A nutrimax B koncentrátum tartalmaz koji, azaleic savakat, arbutint, B3-vitamint. Alkalmazása: éjszakai illetve nappali arckrém alá. 

Orvosi somkóró fényvédő krém: téli használatkor! 

Orvosi somkóró fényvédő krém SPF 10 fényvédő faktorral. Biokozmetikum 82 %-ban ökológiai eredetű mezőgazdasági alkotóval.

Érzékeny bőrre. Dermatológialiag tesztelten hipoallregén, az érzékeny arcbőr és test védelmére is alkalmas hidratáló és bőrtápláló anyagokat tartalmaz.

A gyulladáscsökkentő orvosi somkóró, körömvirág és cickafarkfű kivonata az érzékeny bőrt védi a fény okozta másodlagos károsodástól. A paradicsom- és sárgarépalé és a homoktövis olajos kivonata kiegészíti a fényvédő pigmentek bőrvédő hatását. Értékes bőrtápláló olajai, pl. a kakaóvaj és jojobaolaj, valamint szezámolaj segítik a zsíroldékony hámregeneráló hatóanyagok bőrbe juttatását, és óvják bőrt a környezeti ártalmaktól. 

Bio homoktövis fényvédő krém: 50SPF --> erős napsütésben kötelező használni! 

Anti-Ageing kezelés gyulladáscsökkentéssel kiegészítve

Második kezelés: Anti-ageing kezelés gyulladáscsökkentéssel és nyugtatással kiegészítve.
Bizonyos kor felett természetes módon előtérbe kerül a bőr öregedésének késleltetése, a már meglévő ráncok és a kialakulóban lévők csökkentése, mélyrétegi és felszíni hidratálás, illetve gyulladáscsökkenté a rozaceás területeken.

1. Letisztítás után -->peeling Mimóza & papaya enzimes peeling
Kaolinnal is polírozza a fellazított hámréteget. Aranyvesszőfű, mimóza, édesgyökér-bőrnyugtató hatóanyagok, panthenol, E-vitamin segítik a bőrregenerációt.

2. Szérum: Nutrimax-3D rejuvenáló aktivátor
Bio ginseng és görögszéna kivonattal. A feszes bőrállapot kialakulását segíti a hyaluronsav mellett a bőr vitalitását fokozó ginseng, görögszéna, vöröshere kivonat és a multivitamin komplex a bőr struktúrájának javítása érdekében.

3. Masszírozás: Stem Cells Lifting masszázskrém
Vitalizáló, gazdag narancs kallusz sejtekből származó hatóanyagokkal készült. Bio rozmaring kivonattal és szezámmag olajjal.
(Fontos!! masszírozni csak a rozáceán kívüli területeken lehet, mert az ütögető mozdulatok gyuladás serkentőek lehetnek)

A masszázs során Nutrimax A.A. Olajkeveréket használtam kiegészítésként, mivel egy érett arcbőr nagyon igényli az esszenciális zsírokat, és zsírban oldódó vitaminokat.
Bio csipkerózsa- és fénygyökérkivonattal. Tartalmaz, mint már emlitettem esszenciális zsírsavat és bőrfeszességet a kollagén és elasztin bioszintézisét támogató koriander és yamgyökér kivonatát.

4. Pakolások:
----> Roza krémpakolás a rozáceás területekre:
A körömvirág és cickafarkkóró gyulladáscsökkentő hatóanyagai mellett a bőrfelszínhez közeli hajszálerek regenerációs folyamatait támogató hatásáról ismert. A palástfű, ginkgo és a rutin az érfalak rugalmasságát elősegítő hatásáról ismert, amelyet az orvosi somkóró és aranyvesszőfű kivonata szintén támogat. A hamamelis és a kökény kivonata, a vitaminok a bőrregenerációt segítik. A bodzavirág, a rozmaring illóolajával elősegítik a foltok felszívódását.
----> Szemkontúr Nutrimax szemkörnyékápoló
Anti-ageing hatásairól ismert csodabogyó és ginseng kivonata az antioxidáns vitaminokkal, luteinnel, szőlőkivonattal, valamint esszenciális zsírsavakban gazdag ligetszépe és szőlőmag olaja több oldalról támogatja az anyagcserefolyamatokat, amelyek késleltetik a bőrszövet öregedési tüneteinek kialakulását. (35 éves kor felett, főleg a sötét, karikás szemekre)
----> Litchi & Ribizli krémpakolás az arc többi területére és a dekoltázsra
Bio licsi és csucsóka kivonattal. Komplex bőrtápláló krémpakolás erősen zsír és mélyrétegi vízhiányos bőrre. A tápanyagigényes bőr ún. fáradtság tüneteinek mérséklődéséhez hozzájáruló krém.

5. Befejező krém: Yucca & stem cells time defence balzsam
Bio rebarbara és homoktövis kivonattal
Bőrstruktúra felépítő folyamatokat támogató, bőrfeszesítő és vitalizáló narancs kallusz sejteket tartalmaz. Alaria alga kivonata és homoktövis, rebarbara hatóanyagaiban gazdag arcápoló. Biológiailag értékes ligetszépe-, tucuma-, jojoba- és argán olajokat tartalmaz, amelyek a fiatalosan üde és selymes bőrérzet kialakulását segítik.

Az eredmény egy kezelés után is látható: az aktív biológiai összetevők hatására az anyagcsere folyamatok fokozódnak, ezért a bőr színe élénkebb, egészségesebb, a rozáceás területek gyulladása mérséklődik, illetve a ráncok mélysége is szemmel láthatóan csökkent.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez egy (!!) alkalom után, illetve nagyon fontos szintén az otthoni helyes bőrápolás.

Rozáceás és ekcémás bőr kezelése 

Sziasztok!

A mostani írásomban a különböző típusú arckezeléseket szeretném bemutatni. Egy ideje készülök erre, képekkel, illusztrációkkal, és persze az információval.

Az arc- és dekoltázs kezeléseket mindig személyre szabom, az adott bőrtípus alapján eldöntöm (és persze közösen megbeszéljük), hogy első sorban mire van igazán szüksége az adott bőrnek. Ezt 3 különböző vendégen, és különböző kezelési célokkal fogom bemutatni nektek :)

Az első vendégem: Ekcémát és rozáceát állapított meg nála a bőrgyógyász, de hosszú idő elteltével sem igazán javult az állapota.
Nála a kezelés során a gyulladáscsökkentésen, nyugtatáson, hidratálás biztosítására, és a bőr ellenálló képességének javítására helyeztük a hangsúlyt.

1. Letisztítás után --> Bio máriatövis-csalán cleansing maszk, ahol a máriatövismag és csalán pulp támogatja a bőr mélyebb rétegeiből felhalmozódott salakanyagok kijutását. Gyulladáscsökkentő hatásairól a cickafarkfű és orvosi somkóró gyógynövények kivonatai gondoskodnak.

2. Szérum bejuttatás --> Bio reishi peucedanum szérum,
nyugtatja a gyulladásban lévő bőrt. Ganoderma gomba kivonat, édesgyökér, peucedanum, aranyvesszőfű, hibiszkusz, acerola és homoktövis illetve B-vitaminokat, E és Q10 vitamint tartalmaz.

3. Bio búzafüves masszázskrém
Nyirokkeringés élénkítését támogató krém, búzafűlé és homoktövis antioxidánsokban gazdag. A bíbor kasvirág és körömvirág kivonat támogatja a bőr természetes védekező képességét. Petrezselyem és ligetszépe kivonatai segítik a fáradt bőr újrastrukturálódását.

FONTOS!!! Rozáceás, ekcémás bőrt soha nem szabad meleg gőznek kitenni és masszírozásnál is csak a simogató mozdulatok megengedettek! Erre figyeltünk a kezelés során.

4. Pakolás --> Bio Herbs vitality tápláló krémpakolás szezám olaj támogatja a bőrtáplálást. Q10, A, E vitaminokban gazdag. Aszparágusz, folsav, piridoxin, Q10 és C-vitaminok, homoktövis kivonat a környezeti hatások ártalmaival szemben segíti a bőr védekezését.

5. Befejező krém: Bio echinacea centella bőrregeneráló krém:
Centella kivonat, körömvirág, édesgyökér, aloe poliszacharidjai mellett hatékony hámregeneráló és hidratáló bioaktív komplexszel segíti a bőr nappali ápolását. Gyulladáscsökkentő hatóanyagok: cickafarkfű, orvosi somkóró, bíbor kasvirág, mirha kivonat.

A jobb alsó kép a kezelés után készült, a bőrnek egészségesebb színe és állapota látható a hatékony biologiailag aktív hatóanyag komplexszekkel.

Fontos a rendszeresség, és az otthoni ápolás ilyen esetben elengedhetetlen!

Júniusi akciók/kedvezmények 

Sziasztok! 

Szeretnék a júniusi hónapra is egy kis akcióval/kedvezménnyel kedveskedni Nektek! 

Egész hónapban 20 % kedvezmény biztosítok a gyantázásokra. Tehát jelentkezz be júniusi hónapban, és áll a kedvezmény ;)

Bevezetésre kerül egy 5 alkalmas arc és dekoltázsmasszázs bérlet, ami tartalmat 5, azaz 5 (!!!) alkalommal --> letisztítást, peelinget, masszírozást, és befejező krémet Naturissimo vagy Biola termékcsaládokkal bőrtípusnak megfelelően.

 13500 Ft helyett 12000 Ft-ért vehetitek igénybe, ami 1 alkalom/2400 Ft-ot jelent. Természetesen a bérletet ajándékba is lehet adni. :)  

A masszázs ellenjavallatai: bőrbetegség, bőrben gyulladásos folyamatok, aknés, gyulladásra hajlamos bőr, pajzsmirigytúltengés, magas vérnyomás, szívbetegség. Kérlek ezt vegyétek figyelembe! 

Illetve a Silkat Repair hajszerkezetépítő eljárásra is szintén kedvező áron jöhettek, 4000 Ft-os áron, vágással 5000 Ft. 

+ 1 Ráadás: Olyan fog történni, amilyen még nem volt! A következő napokban JÁTÉKOT fogok hirdetni, amiben több szolgáltatást és terméket is megtudok majd nyerni. :) 

Úgyhogy, kövessétek figyelemmel a következő napokban a facebook oldalamat, mert felkerül az első JÁTÉK ;)  

Ancsa Cosmetics

LÁTOGASS MEG

1095 Budapest, 
Vaskapu u. 10-14. 

(bejárat a Likőr u. felől) 

HÍVJ ENGEM

+36-30-586-92-99

ÍRJ NEKEM

taics.alexandra@gmail.com

Nyitvatartás

Előre egyeztetett időpontban tudom fogadni a kedves vendégeket, ezért előzetes időpont foglalás szükséges! 

HÉTFŐ - PÉNTEK (változó)

08:00 - 21:30

SZOMBAT (változó)

08:00 - 15:00

VASÁRNAP

Zárva

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el